YARIYIL TATİLİ ÖZDİLEK’TE ÇOK EĞLENCELİ

 Özdilek Eskişehir Alışveriş Merkezi, yarıyıl tatiline özel çocuklara keyifli ve bir o kadar eğlenceli etkinlikler hazırladı.

YARIYIL TATİLİ ÖZDİLEK’TE ÇOK EĞLENCELİ
30 Ocak 2019 Çarşamba 17:33

Okulların tatile girmesiyle çocuklar Özdilek AVM’de çok eğlenceli ve eğitici etkinliklerle zaman geçirmeye devam ediyorlar. Taş Devri Macerası’ndaetkinliğinde çok eğlenen çocuklar şimdi de 3 Şubat tarihine kadar devam edecek olan Eğlenceli Bilim Dünyası etkinliğinde yarıyıl tatilinin keyfini çıkarıyorlar. Bilimgösterileri, çılgın profesör yaratıcı dramaçalışması, atölye çalışmaları ile çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor. 

Yarıyıl tatili boyunca her gün 14.00-19.00 saatleri arasında 4-12 yaş grubunun katılacağı Eğlenceli Bilim Dünyası ücretsiz olarak gerçekleşecektir. Çocuklar yarıyıl tatilini Özdilek Eskişehir AVM’nin düzenleyeceği eğlenceli etkinliklerle dopdolu geçirecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.