Yalaz: Ülkeyi yönetemeyenler belediyeyi yönetebilir mi?

CHP İl Başkanı Talat Yalaz CHP seçim Ofisi açılışında AK Parti’ye ve büyükşehir adayı Nebi Hatipoğlu’na sert sözlerle yüklendi. Yalaz, Hatipoğlu’nun yandan müteahhit ve çeteleri zenginleştirmek için hep betondan bahsettiğini ileri sürdü.

Yalaz: Ülkeyi yönetemeyenler belediyeyi yönetebilir mi?
25 Şubat 2024 Pazar 18:03

Açlık ve yoksulluk sınırının güncelleştirildiği belirterek sözlerine başlayan Yalaz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Bugün açlık ve yoksulluk sınırı tekrar güncelledi. Açlık sınırı 23 bin lira Açlık sınırı 23 bin liranın altında geliri olan kişinin aç olması demek emekli 10 bin lira maaş alıyor yarısından daha az. Buda hali hazırda AK Parti adayı olan şahsın hiç etkisi yok mu? İnsanlar artık bu ülkede insanca yaşayabilecek ortamdan çok uzaklaştı. Savruluyoruz iyi şekilde yönetilmiyoruz ülkeyi yönetemeyenler belediyeyi yönetebilir mi? Nebi bey ortaya çıktı sadece neden bahsediyor; betondan bahsediyor. Her söylediği betona çıkıyor. Yerin dibine batsın betonunuz. Bu ülkeyi böyle bitirdiniz. Diğer ülkeler “fen” dedi, “ilim” dedi, “üretim” dedi, “planlama” dedi sizler beton dediniz. Beden beton dediniz kendi yandaşınız olan müteahhitleri çeteleri zengin etmek için. Şimdi aynısı Eskişehir’de de yapmak istiyorlar. Adalet ve Kalkınma Partisinin iştihanı kabartan şehir Eskişehir. Bu seçime sadece belediye başkanı seçimi olarak bakarsanız doğru bir tahlil yapmamış oluruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eska - 2 ay önce
Dedi her caddeyi tramvay ile darlatan zihniyet. Deprem konutu yapmadan çadırda yatıracak zihniyet.
Avatar
Ramazan köse - 2 ay önce
Millet aç aç CHP'nin sayesinde yarım ekmek alıp veya bir ekmek alıp heykellerin önünde bir tur atıyor hemen Karnı doyuyor Çünkü gıdasını heykellerden alıyor değil mi başkan
Avatar
muhafız - 2 ay önce
Sanat için sanat yapan belediye nezamandır halkı düşünür oldu.Heykel grubu opera grubu vs .......