YAKINDA DERGİSİNİN YENİ SAYISI ÇIKTI

Eskişehir basınına yeni bir soluk getiren YAKINDA dergisinin üçüncü sayısı çıktı.

YAKINDA DERGİSİNİN YENİ SAYISI ÇIKTI
18 Haziran 2019 Salı 14:44

Eskişehir basınına yeni bir soluk getiren 'YAKINDA' dergisinin üçüncü sayısı çıktı. Her ay işlediği kapak konusuyla dikkat çeken 'YAKINDA' dergisinin haziran ayındaki kapak konusu Alpu Belediyesi’ndeki borçlanma meselesi oldu. “Veresi veren-vermeyen” tablosundan yola çıkılarak oluşturulan kapakta AK Partili eski Başkan Rafet Demirtaş ve 31 Mart yerel seçimlerinde başkanlığa seçilen CHP’li Gürbüz Güller işlendi.

Derginin haziran sayısında İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş  ve Jeoloji Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Prof. Dr. Can Ayday röportajları,  yanı sıra Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un 23 Haziran İstanbul seçimine  ilişkin yazısı ve Op. Dr. Muharrem Şenel’in Gürlife Hastanesi’nde yaşananları konu aldığı yazı yer aldı. 

Dergide ayrıca Eskişehir inşaat sektörü ele alınarak oluşturulan dosya haberde  konut satış rakamları en ayrıntılı şekilde işlendi. 7 soru 7 cevap bölümünde ise eğitimdeki sorunlar masaya yatırıldı. 


Etiketler; #yakında dergisi
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.