Vatandaş soruyor: Biz nasıl besleneceğiz

Bu fotoğraf dün Eskişehir’deki bir pazar yerinde çekildi. Fotoğrafı gönderen vatandaş dahil olmak üzere pek çok vatandaş artık gram hesabı değil tane hesabıyla pazar yaptıklarını dile getirip feryat ediyor. Bir vatandaş ise “2 çocuğun var ve evin kiraysa bu pazardan bir şey alamadan eve dönersin” diyerek durumunu anlatıyor

Vatandaş soruyor: Biz nasıl besleneceğiz
31 Mart 2022 Perşembe 13:17

İktidarın uyguladığı ekonomi politikaları, TL'nin değer kaybı, her geçen gün artan enflasyonla birlikte gıda fiyatlarını da tavan yaptırdı. Domatesin kilosu 25 lirayı, biber ise 40 lirayı buldu. Taze fasulye ise pazarda bile 40-50 lira olarak tezgahlarda yerini aldı. Dere otunun demeti ise 10 lira. Pazara çıkan vatandaş tane tane aldığı ürünlerin fotoğrafını çekip gönderdi altında ise şu not: Biz nasıl besleneceğiz. Pazardaki durumu sorduğumuz başka bir vatandaş ise “evin kira ise ve iki çocuğun var ise pazardan bir şey alamadan eve dönüyorsun defalarca bu durumun içinde buldum kendimi” diyerek yaşadıklarını anlatıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.