Vali Çakacak:Öğretmenlerimize çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum

Vali Özdemir Çakacak, ilimizin maske ihtiyacını karşılamak üzere Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki Cerrahi Maske Üretim Atölyesini ziyaret etti.

Vali Çakacak:Öğretmenlerimize çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum
04 Haziran 2020 Perşembe 13:52

“Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 ile mücadele kapsamında ülkemiz insanının sağlığı için canı pahasına, gece gündüz demeden çalışan ve bu anlayışıyla üretime odaklanan tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” diyen Vali Çakacak, salgınla mücadelede yeni bir döneme girildiğini ve bu dönemde maske, mesafe ve temizlik kuralına muhakkak uyulması gerektiğini söyledi.

Saha tecrübeleri ve üretim pratikleri sayesinde Meslek Liselerinde görev yapan gönüllü öğretmen ve çalışanlarından oluşan ekiplerin; maske ve dezenfektan malzemeleri üreterek Kovid-19 ile mücadeleye büyük destek olduklarını dile getiren Vali Çakacak, “Her zaman olduğu gibi Türk milletinin neler yapabildiğini, nasıl bir araya gelebildiğini, neler üretebileceğini güzel bir şekilde görmüş olduk. Devlet-Millet işbirliği anlayışıyla herkes seferber olmuş durumda. Bu seferberliğe katkı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul müdürlerimize, gönüllü öğretmen ile çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.