VALİ ÇAKACAK, STK TEMSİLCİLERİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak STK temsilcilerini kabul etti.

VALİ ÇAKACAK, STK TEMSİLCİLERİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
09 Kasım 2017 Perşembe 11:32

Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ertuğrul Özkütük’ü ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul eden Vali Özdemir Çakacak, “Kutsal bildiği değerler uğruna canı pahasına mücadele ederek şehit düşen ve gazi olan vatan evlatlarına sonsuz minnet duyuyoruz.” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, devlet olarak, millet olarak şehit yakınlarına ve gazilere her zaman sahip çıkacaklarını vurguladı. Vali Çakacak, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını ve bütün kapıların onlara açık olduğunu ifade etti.

Ziyareti kabulden dolayı Vali Çakacak’a teşekkür eden Şube Başkanı Ertuğrul Özkütük ise, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Özdemir Çakacak, Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Şen’i, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam’ı, Damızlık Koyun Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Köksal’ı, TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Egemen Temizsoy’u, Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy’u, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Hüseyin Kutlu Özçekin’i ve beraberlerindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çakacak,  birlikte yapılan çalışma ile birçok sorunun çözüleceğini söyledi. Ziyaretler esnasında duygularını dile getiren Vali Çakacak, Eskişehir’de göreve başladığı günden beri yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını, sorunların çözümü noktasında ise her türlü gayreti gösterdiklerini kaydetti.

Toplumu temsil eden STK’ların önemine değinen Vali Çakacak, toplum yararına yapılan hizmet yarışında, gönüllülük esasıyla çalışan herkese teşekkürlerini iletti.

Heyet temsilcileri de ziyareti kabulden dolayı duydukları memnuniyeti bildirerek,  Vali Çakacak’a yaptıkları çalışmaları anlattı.

KENT KONSEYİ'NDEN VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK'A ZİYARET



Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti.

Nazik ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Özdemir Çakacak, Kent Konseyi’nin burada çok aktif çalıştığını ve başarılı işlere imza attığını bildiğini söyledi. Çakacak “ Umuyoruz ki tüm kent konseyleri sizin gibi tüm kurumlarla birlikte, ayrıştırmadan, işbirliği ile demokratik bir şekilde çalışmalarını sürdürebilirler. Çünkü kent konseyleri şehirler için önemli yapılanmalardır ve gelişmeleri gerekir. Biz de şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz.”dedi.

Eskişehir Kent Konseyi olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Nuray Akçasoy ise “Eskişehir’e ne kadar verimli olabilir, neler yapabiliriz diyerek ses getiren çalışmalar yaptık ve bu çalışmaları yaparken tüm kurumlarımızla birlikte çalışmaya özen gösterdik. Bizim kurumlarla olan çalışmalarımız ve birbirimize verdiğimiz destek çok önemli. Umarım önümüzdeki dönemlerde de sizlerle birlikte çalışmalarımızı sürdürürüz. ”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.