VALİ ÇAKACAK, ESKİŞEHİR TİCARET BORSASINI KABUL ETTİ

Vali Özdemir Çakacak, Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan’ı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

VALİ ÇAKACAK, ESKİŞEHİR TİCARET BORSASINI KABUL ETTİ
27 Ekim 2017 Cuma 11:18

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, borsa tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Zeydan’dan bilgi aldı. Eskişehir’e en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını bildiren Vali Çakacak, tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla olduğu gibi sivil toplum kuruluşlarıyla da koordineli bir şekilde faydalı çalışmalar yapmak istediklerini vurguladı.

Tarım ve hayvancılık alanlarında, bölge için yapılan yatırımlara ve çalışmalara her zaman destek olduklarını söyleyen Başkan Zeydan ise yönetim kurulu adına Vali Çakacak’a Eskişehir’deki görevinde başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.