Vali Aksoy Büyükerşen’i ziyaret etti

Eskişehir’in yeni Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e iade-i ziyarette bulundu.

Vali Aksoy Büyükerşen’i ziyaret etti
04 Eylül 2023 Pazartesi 14:17

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aydın’dan Eskişehir’e atanan Vali Hüseyin Aksoy’u, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç makamında ziyaret etmişlerdi. Bu kapsamda Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Başkan Büyükerşen’e iade-i ziyarette bulundu.

Vali Aksoy’u belediye binası önünde Başkan Büyükerşen ve zabıta tören mangası karşıladı. Karşılama sonrası Büyükerşen, Aksoy’u makamında ağırladı.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen “Sayın Valimize yeni görevinde tekrar başarılar diliyorum.” dedi. Vali Aksoy da nazik misafirperverliği için Büyükerşen’e teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.