Vakıf Başkanı Kahya: Gelin bir olalım beraber olalım

Emirdağlılar Vakıf Başkanı Murat Kahya, seçime günler kala hemşehrilerine çağrıda bulundu. Bütün başkan adayları ile görüştüğünü ve seçime tek liste ile girilmesi gerektiğini belirten Kahya, “Diğer adaylara da çağrımızdır ! Gelin bir olalım beraber olalım” dedi.

Vakıf Başkanı Kahya: Gelin bir olalım beraber olalım
19 Mayıs 2022 Perşembe 17:22

Emirdağlılar Vakfı seçime gidiyor. Seçime sayılı günler kala açıklamalarda bulunan Vakıf Başkanı Kahya, 6 yıldır vakıf başkanlığı görevini üstlendiğini belirterek, tek amacının birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirtti. Kahya seçimlere tek aday ile girilmesi gerektiğini bu konu ile ilgili başkan adayları ile görüşmeler gerçekleştirdiği ifade ederken, Avukat Gürler Koçak’ın adaylıktan çekildiğini söyledi. Kahya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  6 yıldır Emirdağlılar  Vakfı  Başkanı olarak görev yapıyorum. Maddi ve manevi olarak vakfımız için birçok çalışmaya imza attık. Son 1 haftadır tek adaylı bir seçim olsun diyerek bütün Başkan adayları ile görüşmeler yaptık. Her şey bir bütün beraber güçlü bir Emirdağlılar Vakfı tesis etmekti. Çağrımıza sessiz kalmayarak ben birlik ve beraberliğe varım diyerek Avukat Gürler Koçak adaylıktan çekilmiştir. Diğer adaylara da çağrımızdır ! Gelin bir olalım beraber olalım. Emirdağlılar için bütün adaylar tek adaylı bir liste için sizler de sessiz kalmayın ! Emirdağlılar bir beraber olmalı !

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.