Ünlüce, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Keskin'i ziyaret etti. Kalabalık bir coşkuyla karşılanan Ünlüce, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

Ünlüce, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi
19 Ocak 2024 Cuma 13:50

Ziyarette, CHP İl Başkanı Av. Talat Yalaz, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe katılım gösterdi.

Ünlüce, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Baba toprağım Keskin’de hemşehrilerimiz ve muhtarlarımız ile bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Muhteşem karşılama, hoş sohbetiniz ve çok değerli olan desteğiniz için yürekten teşekkür ederim. Ahmet Başkan 1999’da ilk Tepebaşı Belediye Başkanı olduğunda ben de Eskişehir Barosu’nda kadın Hakları Komisyonundaydım. Ahmet Başkanımla o günden beri hiç ayrılmadık. Vizyonu ile abiliği ile yolumu açtı. Kendisine minnettarım. Hep birlikte çok çalışarak büyük emeklerle oluşturduğumuz bu kent kimliğini korumak ve hayata geçireceğimiz projelerle Eskişehir'i çok daha ileriye taşımak istiyoruz. Bu konuda da hemşehrilerimizin yıllardır olduğu gibi yanımızda duracağına yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

“Biz bu yola kendimize güvenle başkanlarımıza güvenle girdik”

CHP İl Başkanı Av. Talat Yalaz, “Biz çok şanslıyız. Çünkü canımızı vereceğimiz, canı gönülden yüreğimizi koyarak aklımıza tereddüt gelmeden çalışabileceğimiz başkanlarımız var. Onlar için elimizden geleni yapacağız. Biz bu yola büyük bir inançla, kendimize ve başkanlarımıza güvenle girdik. Sizin yanınıza geldikten sonra bu güven bu enerjimiz artarak devam edecek. Hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“Bizim yolumuz Atatürk’ün yolu”

Milletvekili Çakırözer, “Sonuna kadar biz Ayşe Başkanımız bayrağı Yılmaz Hocamızdan resmen sizlerin, Eskişehirli her bireyin saygın oylarıyla devir alana kadar gece, gündüz, 7 gün değil 8 gün 24 saat değil 25 saat çalışmak size düşüyor bizlere düşüyor. Yolunuz açık olsun, yolumuz açık olsun. Bizim yolumuz Ayşe Başkanımızın yolu, bizim yolumuz Atatürk’ün yolu, bizim yolumuz Cumhuriyetin yolu” dedi.

“Sağlam adımlarla ilerleyeceğiz”

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise konuşmasında, “Seçim öncesinde bize güç verdiniz. Yıllardır beraberiz. Aramızda en ufak bir kötü söz yaşanmamıştır, hep kucaklaşmışızdır. Aramızda hep sevgi, saygı vardır. İnanın bu sıcaklık hem Ayşe’ye hem bana moral verir. Onun yolunu hep birlikte açacağız. 20 yıldır belediyecilik konusunda deneyimlerim var. Hepsini Ayşe Bacıma vereceğim. Biz kötü bir şey düşünmüyoruz. Her zaman iyiliği düşünüyoruz. Çünkü ilişkilerimiz iyi. Ne olursa olursa 2024’ün 31 Mart’ında yine ellerimizi kaldıracağız. Bu sevgi olduktan sonra dağları deviririz. Bugün burada nasıl başladıysak öyle devam edecek. Bu akşam burada verdiğiniz moral çok iyi geldi. Sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Bizim arkamızda halkımız var. Eskişehir halkı satılmaz, satın alınamaz. İsterse tonlarca paran olsun Eskişehir halkını satın alamazsın. Sizlere teşekkür ediyor, sevgiyle kucaklıyorum” diyerek Ünlüce'ye desteklerini açıkça dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.