ÜNİVERSİTEDEKİ TÖRENDE 'REKTÖR İSTİFA' SESLERİ YÜKSELDİ

Osmangazi Üniversitesi’nde katliamında ölen 4 akademisyen için üniversitede tören düzenledi. Acılı aileler saldırıda ihmal olduğu iddiasıyla rektöre tepki gösterdi. Tören için toplanan kalabalık 'rektör istifa' sloganları attı.

ÜNİVERSİTEDEKİ TÖRENDE 'REKTÖR İSTİFA' SESLERİ YÜKSELDİ
06 Nisan 2018 Cuma 12:17

Akademi dünyası dün Osmangazi Üniversitesi’ndeki katliamla sarsıldı. Darbe girişiminin ardından, araştırma görevlisi olduğu Eğitim Fakültesi’nde çok sayıda kişiyi ‘FETÖ’cü diye ihbar eden, ihraç edilmelerine yol açan Volkan Bayar dün de silahla dehşet saçıp dört can aldı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesinde düzenlenen silahlı saldırının ardından cenazeler için düzenlenen törende acılı aileler tepki gösterdi. Cenaze için tören alanında bekleyen bazı aileler, yakınlarının korunamadığını iddia ettiler.Rektör Gönen’i istifa davet ettiler. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.