Ünal’dan Büyükerşen’e: İstifa et

Eskişehir Kulüp Başkanı Halil Ünal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i çok sert sözlerle eleştirdi.

Ünal’dan Büyükerşen’e: İstifa et
14 Ağustos 2018 Salı 18:39

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Eskişehirspor ile alay ettiğini belirten Ünal, “Mart ayında adayım falan demesin. Bu noktalara bizim sayemizde geldi… Artık ona destek vermeyeceğiz. Yılmaz Hocam yarın istifa etsin bu takım süper lige çıkar…Ben yılmaz Büyükerşen’e oy verdim, artık vermeyeceğim. Gücüm yettiği kadarda verdirmeyeceğim. Bunlara artık doydu bu şehir. Kazım Kurt’a ve Ahmet Ataç’a billboardları vermeleri nedeniyle hareket. Ne yaptı bu adamlar vatan hainliği mi yaptı? Hocam artık son demindedir. Ama şunu bilmelidir ki artık ne cevap verirse akabinde cevap vereceğim. Bizimle ortak projeleri paylaşması gereken Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden randevu dahi alamadık” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.