Ünal, Cihan Yıldırım’a konuştu “Biz bırakırsak kulüp kapanır”

Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cihan Yıldırım’a konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Lisans süreci ile ilgili kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Ünal, Cihan Yıldırım’a konuştu “Biz bırakırsak kulüp kapanır”
04 Eylül 2018 Salı 15:16

Lisans sürecindeki eleştirileri yanıtlayan Ünal, “Şu anda birlik olma vakti. Kimse kimseyle kavga etmesin. Tüm camia el ele bu zorlu süreci aşacağız. Mesele benim başkanlığım meselesi değildir. Biz bıraksak kulüp kapanır. Kim alacak? Kim daha iyi yaparım, sorunları çözerim diyorsa buyursun gelsin. Her şeyi teslim etmeye hazırım. Bugün bırakmaya hazırım. Bugün bunları konuşmanın zamanı değil. Proje üretip kaynak bulmalıyız. Kavgayla gürültüyle vakit kaybetmeyelim. Bizim dertlerimizi Süper Lig çözer” diye konuştu.

Eskişehirspor’un hiçbir zaman hedefsiz olamayacağını ifade eden Ünal, “Hedefsiz olmaz, hedefimiz var. Her zaman oldu... Kim kaç puan almış. Önümüzde kaç hafta var daha... Ocağa kadar gençler elinden geleni yapar, sonra abileri gelir... Play-Off’u kovalarız... Şimdi destek zamanı” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.