Ülkü İlkokulu yurtdışına açılıyor

Ülkü İlkokulu, Erasmus+ 2021 hareketliliği kapsamında kabul edilen projede akredite olarak yurtdışı hareketliliklerde yer almaya hak kazandı.

Ülkü İlkokulu yurtdışına açılıyor
04 Haziran 2022 Cumartesi 14:49

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen Erasmus+ 2021 hareketliliği kapsamında kabul edilen projede Ülkü İlkokulu akredite olarak yurt dışı hareketliliklerde yer almaya hak kazandı.Konu hakkında bilgi veren Okul Müdür Vekili Cenk Kapaklıkaya, akredite kapsamında proje koordinatörü olan Gülbeyaz Ünlüer’in İspanya’nın Valencia şehrinde 6-12 Haziran tarihleri arasında işbaşı gözlem eğitimine katılacağını söyleyerek “İspanya eğitim sistemi ve kapsayıcı eğitim konularında gözlem yapma imkanı elde edilecek. Bu bilgi ve deneyimlerini de hem okulumuzdaki hem de Eskişehir’deki diğer okullardaki öğretmenlerle paylaşacak” dedi.


Etiketler; #ülkü ilkokuku
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.