Uğur Tepe Kırkalılarla buluştu

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Kırkalı vatandaşlarla buluştu. Geçtğimiz dönem belediye olarak hayata geçirdiği hizmetleri vatandaşlara anlatan Tepe, yeni dönemde yapacağı hizmetleri duyurdu.

Uğur Tepe Kırkalılarla buluştu
13 Ekim 2023 Cuma 09:50

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Kırkalı vatandaşlarla bir araya geldi. Tepe’ye, Başkan Yardımcısı Mesut Atlı, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Seyitgazi Mahalle Muhtarları, CHP Seyitgazi İlçe Başkanı Selma Sara ve yönetimi de eşlik etti.  Mahalle halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen buluşma; Başkan Tepe'nin kendi döneminde yapmış olduğu ve bir sonraki dönemde yapacakları hizmetleri açıklaması, vatandaşların taleplerini dile getirmesi ve bunlara çözüm önerileri sunulmasıyla tamamlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.