Tüyleri Almanın Kolay Yolu Sir Ağda

Tüyleri Almanın Kolay Yolu Sir Ağda
28 Şubat 2020 Cuma 18:09

İstenmeyen tüyler bütün kadınların ortak problemidir. Tüyleri alarak bir süre rahat edilse de kısa bir süre sonra yeniden çıkmaya başlamaktadır. Ayrıca tüyleri almak çok acıda vermektedir. Tüyleri almanın en kolay ve acısız yolu olan sir ağda ile rahatlık ile kurtulabilirsiniz. Diğer ağda çeşitlerine oran ile daha temiz bir yöntemdir. Cilt için uygun özellikte bulunan sir ağdaların çeşitleri içerisinde pudralı, limonlu gibi çeşitli özlerde içermektedir. Tüylerinizi alırken cildinizin beslenmesine de yardımcı olmaktadır. En büyük avantajı ise daha kısa bir sürede tüylerin alınabilmesidir ve en küçük tüyleri dahi koparabilmesidir. Hem kısa sürede hem de kusursuz bir şekilde tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Diğer yöntemler ile tüylerinizi almanız ile kıyaslandığında daha uzun süre kullanabilmenizdir.

Sir Ağda Ürünleri ve Nasıl Yapılır?

Sir ağda denince akla çok sayıda marka gelmektedir. Başlıca Sesu ve Vivet sayılabilir. Sir ağdada bir alet yardımı ile ağda erimektedir. Daha sonra tüylerin olduğu bölgeye sürülmektedir. Ağda bezi yardımı ile ağda kaldırılırken tüylerde kopmuş olmaktadır. Ağda bezi çeşitli uzunluklarda olabilmektedir. İstediğiniz şekilde kesebilirsiniz. Tüyleri alma işlemi tamamlandıktan sonra alınan bölgeyi sir ağda temizleme yağı ile çok kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Ağdalar içerisinde yer alan özler ile hoş bir kokuda katmaktadır. Tüy tiplerine göre de kalın tüyler, ince tüyler gibi çeşitleri de bulunmaktadır. https://www.cosmetica.com.tr/epilasyon-urunleri/ sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.