TÜRK SAĞLIK SEN ŞUBE BAŞKANI KARARMAN MAZBATASINI ALDI

Türk Sağlık – Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Kararman, Odunpazarı İlçe Seçim kurulundan 'mazbatasını' törenle aldı. Törene; Türk Sağlık – Sen Eskişehir Şube yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.

TÜRK SAĞLIK SEN ŞUBE BAŞKANI KARARMAN MAZBATASINI ALDI
29 Kasım 2017 Çarşamba 14:09

Türk Sağlık – Sen Eskişehir Şube  Başkanı Hüseyin Kararman mazbata töreninde  yaptığı konuşmasında şunları söyledi: ‘’Geride bıraktığımız hafta sonunda Türk Sağlık-Sen Eskişehir Bilecik şubesi olarak genel kurulumuzu gerçekleştirdik ve şube genel kurulumuz tamamlandı. Emekli olarak veya görevi bırakarak şubemizin herhangi bir organında önümüzdeki dönem için görev almayan tüm teşkilat mensuplarımıza da emek ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. Şube seçimlerimiz sonucunda göreve yeni seçilen veya devam eden tüm şube başkan yardımcılarımıza, şube denetleme ve disiplin kurulu üyelerimize ‘hayırlı olsun’ diyorum. Şubemizin büyük bir olgunluk ve ihtişamla tamamladığı demokrasi şölenlerinin ardından artık vakit çalışma vaktidir. Hiç durmadan duraksamadan çalışacağız. Yorulmak kelimesini lugatımızdan çıkarıp, Türk Sağlık-Sen ailesini büyütmek ve bayrağı daha yükseğe dikmenin derdinde olacağız. Bu hedefle 4 yıl cefaya talip olan teşkilat mensuplarımıza, çok değerli üyelerimize sendikal çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun’’ dedi.

HABER: ERTUĞRUL ALTINEL

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.