Turan: 2023 yılını acıyla geride bırakıyor ve yeni yılı yeni umutlar ile birlik, beraberlik içerisinde karşılıyoruz

TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Komitesi Başkanı Yusuf Melih Turan yeni yıl nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Turan: 2023 yılını acıyla geride bırakıyor ve yeni yılı yeni umutlar ile birlik, beraberlik içerisinde karşılıyoruz
31 Aralık 2023 Pazar 18:15

TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Komitesi Başkanı Yusuf Melih Turan yeni yıl nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı. Turan mesajında, 2023 yılının zorlu geçtiğine dikkat çekerek, “Ülkemizde yaşanan depremlerin, afetlerin, ekonomik sıkıntıların ve özellikle yılın son günlerinde yüreklerimizi yaşan şehitlerimizle, kayıplarımızı yaşadığımız 2023 yılını acıyla geride bırakıyor ve yeni yılı yeni umutlar ile birlik, beraberlik içerisinde karşılıyoruz.” dedi.
2024 yılına dair beklentilerini paylaşan Turan, “2023 yılında ülkemizde yaşanan olumsuzlukların 2024 yılında bir daha yaşanmamasını diliyorum. Sanayici, iş insanları ve girişimciler olarak Dünya’da yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen üretmekten asla vazgeçmedik ve gelecek kuşaklara daha güçlü bir Türkiye bırakabilmek adına var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının ülkemize, ilimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur, mutluluk getirmesini, daha güzel yarınların başlangıcı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.