TÜMBEL-SEN’in Ankara başarısı

Hafta sonu Ankara’da yapılan TÜM-Bel Sen Genel Merkez seçimlerinde Eskişehir’den Neval Arda, Genel Merkez yönetimine seçildi.

TÜMBEL-SEN’in Ankara başarısı
05 Nisan 2021 Pazartesi 12:12

Odunpazarı Belerdiyesi’nde emlak istimlak şefi olarak görev yapan Arda, bundan böyle Ankara’da görev yapacak. Şube yönetiminde yer alan Arda’nın genel merkeze gitmesinin ardından boşalan yönetim kurulu üyeliğine ise Tepebaşı Belediyesi Zabıta Memuru Göksel Çakırgöz geldi.

Tüm-Bel Sen Şube Başkanı Şerif Özçimen, Ankara’da destekledikleri Eskişehir’in adayının genel merkeze seçilmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Özçimen, “Eskişehir artık Ankara’da daha güçlü olacak. Bizlere destek veren tüm delege arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Göksel çakırgöz arkadaşımızın göreve gelmesi de bizlere güç katacaktır” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.