Tüm Yerel-Sen’den Başkan Büyükerşen’e ziyaret

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Arap Mucur ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Tüm Yerel-Sen’den Başkan Büyükerşen’e ziyaret
22 Kasım 2021 Pazartesi 14:06

Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Arap Mucur, Eğitim-İş bir önceki dönem MYK Yöneticisi Ebru Sungar, Tüm Yerel-Sen Eskişehir Şube Başkanı Caner Özcan ve Büyükşehir Belediyesi işyeri temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Arap Mucur ziyarette sendikal çalışmalarından bahsederek, belediyede yetkili sendika olmak istediklerini belirtti. Ziyaret genel eğitim sistemi, sendikal faaliyetler ve fikir alışverişiyle devam etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tüm Yerel-Sen yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.