TÜM BEL SEN’DE YENİ DÖNEM:

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçisi Sendikası Eskişehir Şubesi’nin olağan genel kurulu gerçekleşti. Şerif Özçimen Başkanlığa seçildi.

TÜM BEL SEN’DE YENİ DÖNEM:
22 Şubat 2020 Cumartesi 15:27

 Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede Şerif Özçimen başkan oldu.. Başkanlığa seçilen  Şerif  Özçimen, Tüm Bel Sen’in 29 yıldır emekçilerin hak ve özgürlükleri için bedeller pahasına mücadele ettiğini belirterek, “ Tüm Bel Sen Emekçilerin özgürce örgütlenme hakları için mücadele etme arayışında yanlarında olmuştur. Emekten yana gerçek bir demokrasinin, laikliğin adaletin ve toplumsal barışımızın ülkenin her noktasında yaşandığı bir siyasi iklim ve siyaset dilinin oluşması için, çocuklarımızın güvenle büyüyeceği, yaşam kaygısının olmadığı, aydınlık yarınlar düşüyle özgürlüklerimiz için örgütlenerek birlikte güçlü olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Kongreye CHP Eskişehir Milletvekil Dr. Jale Nur Süllü, Odunpazarı Beledie Başkanı Kazım Kurt Tepebaşı Belediye Bakanı Ahmet Ataç, demokratik kitle örgüt temsilcileri katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.