TÜLOMSAŞ, RAIL INDUSTRY SHOW’da YERİNİ ALDI

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. (TÜLOMSAŞ), “Rail Industry Show” Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı’na katılacağını duyurdu. Fuar, 14-16 Nisan’da Eskişehir’de yerli ve çokuluslu katılımcıların iştirakiyle düzenlenecek.

TÜLOMSAŞ, RAIL INDUSTRY SHOW’da YERİNİ ALDI
05 Şubat 2020 Çarşamba 12:52

Uluslararası demiryolu sektörünün kamu ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan “Rail Industry Show” Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, 14-16 Nisan tarihileri arasında Eskişehir’de düzenlenecek. Fuara katılacak kurum ve kuruluşlar arasına son olarak TÜLOMSAŞ da eklendi. 1894’te kurulan ve 126. yaşını kutlayan TÜLOMSAŞ, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı ve TCDD’nin bir iştiraki olarak, yedi adet fabrikası ve 1.500’ün üzerindeki çalışanıyla, demiryolu sektörünün ülkemizdeki en önemli oyuncularının başında geliyor.

Fuar, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın desteğiyle 14-16 Nisan 2020’de Modern Fuarcılık’ın organizasyonuyla düzenleniyor. Bakanlığın yanı sıra Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, TCDD Taşımacılık A.Ş., Ankara Sanayi Odası, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, DTD Demiryolu Taşımacılığı Derneği, Raylı Sistemler Derneği, Raylı Sistemler Teknolojisi Mezunları Derneği, Demiryol Meslek Okulu Mezunları, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği, Türkiye Elektrik Mühendisleri Odası etkinliği destekleyen diğer kurumlar arasında yer alıyor.

TÜLOMSAŞ’ın fuara katılımıyla ilgili olarak Modern Fuarcılık Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Moris Revah, şu değerlendirmede bulundu: “Rail Industry Show’a TÜLOMSAŞ’ın katılacak olması bizi çok onurlandırdı. Asırlık bir kamu işletmesi olarak TÜLOMSAŞ’ın demiryolu sektörü ve ülkemize yaptığı katkıları yadsınamaz. TÜLOMSAŞ’ın hikayesi aslında bizzat Türkiye’nin modern sanayi tarihidir. Demiryolları ağımızın kalbi konumundaki Eskişehir’de yüzlerce kişiye istihdam sağlayan, ulaşımın modernizasyonunda hala çok önemli roller üstlenen TÜLOMSAŞ’ın katılımı, fuarımızın önem ve değerini bir kat daha arttırmıştır. TÜLOMSAŞ’ın yanı sıra sektörün bir çok öneli kuruluşunun yer aldığı Eskişehir’de demiryolu sektörüne yönelik böyle bir etkinliğin ilk defa düzenlendiğini de özellikle belirtmek isterim.”

Modern Fuarcılık Hakkında

Modern Fuarcılık, ülkemizde ve yurtdışında katılımcı odaklı bir hizmet anlayışıyla, inovatif ve yüksek kaliteli hizmet sunan fuarlar organize etmek amacıyla kurulmuştur. Sektörel fuarlarda edinilen tecrübe ve bilgi birikimini, kâr amacını ikinci plana öteleyerek, katılımcıların minimum çaba ve maliyetle maksimum verimi alabilecekleri fuarlar organize etmeye yönlendiren yüzde yüz yerli sermayeli bir fuar organizasyon firmasıdır. Modern Fuarcılık, dünyadaki demiryolu fuarlarının temsilciliklerini de yapmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.