TÜGİAD deprem bölgesine katalitik soba gönderecek

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin, deprem bölgesine katalitik soba göndereceklerini duyurdu.

TÜGİAD deprem bölgesine katalitik soba gönderecek
06 Şubat 2023 Pazartesi 12:42

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çok sayıda ili etkileyen deprem sonrasında Eskişehir’deki kurum ve kuruluşların destekleri sürüyor. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin, depremzedelerin ısınma problemine dikkat çekti. Zengin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada elinde katalitik soba stoğu bulunan firmalara seslendi. Zengin yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi: Elinde “Katalitik Soba”olan firmalar lütfen bize ulaşsınlar. Stokta kaç adet varsa TÜGİAD olarak satın alıp deprem bölgesine göndereceğiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.