Tramvay ve otobüsler cumartesi ve pazar günü hafta içi programına göre çalışacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 8-9 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) nedeniyle tramvay ve otobüs sefer saatlerinde düzenlemeye gitti.

Tramvay ve otobüsler cumartesi ve pazar günü hafta içi programına göre çalışacak
07 Haziran 2024 Cuma 16:27

Lisans ve ön lisans programlarına yerleşmek isteyen öğrencilerin gireceği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

YKS öncesi sınava girecek adaylar ve sınav görevlilerinin ulaşımda sorun yaşamaması için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yeni bir düzenleme yaptı.

Yapılan düzenlemeye göre sınav günleri olan Cumartesi ve Pazar günü tramvaylarda hafta içi sefer sıklığı uygulanacak. Şehir içi otobüs sefer saatlerinde de yapılan düzenleme ile otobüsler Cumartesi ve Pazar günü hafta içi programına göre çalışacak.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sınava girecek tüm adaylara başarılar dilediler.


Etiketler; #tramvay #otobüs
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.