TRAMVAY HATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Estram tramvay işletim sisteminde değişiklik olacağını duyurdu.

TRAMVAY HATLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU
12 Haziran 2020 Cuma 10:43

 Otogar önünde gerçekleştirilecek tramvay hattı bağlantı çalışmaları nedeniyle 13 Haziran 2020 Cumartesi itibariyle tramvay işletim sisteminde geçici süreyle değişiklikler olacağını belirten açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bu kapsamda Otogar-SSK ve Otogar-Osmangazi Üniversitesi hatlarında seferler durdurulacak olup, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için çalışmalar tamamlanıncaya kadar Şehir Hastanesi-SSK ve Şehir Hastanesi-Osmangazi Üniversitesi hatları işletime devam edecektir. Çalışmaların devam ettiği sürede yalnızca Otogar-Borsa ve Yunuskent durakları kullanılmayacaktır.

Yolcu taşımacılığı yapılan tüm hatlarımızda aynı tarih itibariyle seferler pandemi süreci öncesinde olduğu gibi gece saatlerine uzatılmıştır.

Otogara ulaşmak isteyen vatandaşlarımız Odunpazarı duraklarından başta Siyah 14 ve Siyah 9 olmak üzere Siyah 18, Siyah 29, Siyah 48 ve Siyah 63 numaralı otobüslerimizi kullanabilirler.

Otogar önünde gerçekleştirilecek çalışmalar sırasında Sivrihisar 2 Caddesi’ni kullanacak sürücülerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uyması rica olunur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.