TİLMED Eskişehir'de ''Öğretmenler Günü''nü kutladı

Eskişehir Ticaret Lisesi Mezunları Derneği (TİLMED); Eskişehir Ticaret Lisesi öğretmenlerinin 'Öğretmenler Günü'nü, yemekli programda kutladı.

TİLMED   Eskişehir'de  ''Öğretmenler Günü''nü  kutladı
27 Kasım 2017 Pazartesi 14:18

Eskişehir Ticaret Lisesi (yeni adıyla Ahi Evran Anadolu ve Teknik Meslek Lisesi) öğretmenlerinin; Eskişehir’de bir otelde düzenledikleri “Öğretmenler Günü” eğlencesine davet edilen TİLMED yönetim kurulu üyeleri, öğretmenlerin mutlu gecesinde onlarda birlikte oldular. TİLMED mezunlarından Mustafa Baytar, Sadullah Eriç, Ergün Veren, Fikret Adaliman, Şenay Ermem, Nermin Kabataş, Erhan Akçam ve Metin Şeker  eşleri ile davetli olarak katıldı. Gecede; TİLMED Genel Başkanı Mustafa Baytar 'Öğretmenler Günü' kutlaması ile ilgili  yaptığı konuşmasında; “Eskişehir Ticaret Lisesi mezunları olarak, öğretmenlerimizin bu mutlu gecesine davet edilmek bizim için onurdur. Kendilerine çok şey borçlu olduğumuz öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır. Her birine ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz. Ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de hayırla yad ediyoruz” diye ifade etti. Okul Müdürü Mustafa Eker gecede; TİLMED üyesi Metin Şeker'e, okula sağladığı çeşitli katkılarından dolayı  'plaket'  takdim etti.
Haber: Ertuğrul Altınel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.