TGS’den Eskişehir Servisçiler Odası Başkanı’na tepki

Basın toplantısı sırasında gazetecilere yönelik tavırları ile tepki toplayan Eskişehir Servisçiler Odası Başkanı Abdurrahman Yüceer'i TGS İl Temsilcisi Şenay Bilik Yıldırım sert bir dille eleştirdi.

TGS’den Eskişehir Servisçiler Odası Başkanı’na tepki
29 Ağustos 2022 Pazartesi 14:34

Yıldırım yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Türkiye Gazeteciler Sendikası Eskişehir Temsilciliği olarak, Eskişehir Servisçiler Odası Başkanı Abdurrahman Yüceer’i, basın açıklamasını takip etmeye eden gelen gazetecilere karşı takındığı uygunsuz tavır ve saygı sınırlarını aşan üslubu nedeniyle kınıyoruz. Haber kaynaklarına karşı her zaman saygılı ve mesafeli olan basın çalışanlarına aynı şekilde saygılı ve ölçülü davranılmalıdır. Halkın bilgilenmesi için gece gündüz demeden çalışan gazeteciler olarak, buna sessiz kalmayacağımızı belirtmek istiyoruz. Sayın Yüceer’i gazetecilerden özür dilemeye davet ediyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.