TFF Başkanı Büyükekşi, milli maç öncesi Büyükerşen’i ziyaret etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

TFF Başkanı Büyükekşi, milli maç öncesi Büyükerşen’i ziyaret etti
08 Eylül 2023 Cuma 14:35

A Milli Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası D Grubu elemelerinde Ermenistan ile oynayacağı maç için Eskişehir'de bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.   

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce’nin de yer aldığı ziyarete TFF yönetim kurulu üyeleri Yalçın Orhan, Mustafa Eröğüt, Cengiz Erdem ve M. Taha Güvendi ile Genel Sekreter Yardımcısı Eren Yeşilyurt da katıldı.    TFF Başkanı Büyükekşi, Eskişehir'de milli maç atmosferinin heyecan verici olduğunu belirtip karşılaşma öncesi yapılan hazırlıklara verdiği destekler nedeniyle Başkan Büyükerşen'e teşekkür ederek A Milli Takım forması takdim etti. Büyükerşen de Milli Takımımızı Eskişehir’de ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek nazik ziyaret için teşekkür etti.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.