TEV’den 19 Mayıs’ta, 19 gence burs desteği

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında TEV Eskişehir Şubesi'nin ev sahipliğinde ve Türk Hava Kurumu ve Core Air Sports'un katkılarıyla tandem yamaç paraşütüyle uçuş etkinliği düzenledi.

TEV’den 19 Mayıs’ta, 19 gence burs desteği
20 Mayıs 2024 Pazartesi 17:04

Kurulduğu günden bu yana eğitimde fırsat eşitliği temelinde çalışmalarını sürdüren Türk Eğitim Vakfı (TEV); bugüne kadar iyilik peşinde koşan ve sayısız gencin eğitim yolculuğuna umut olan eğitim dostlarının desteğiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında sportif faaliyetlerine bir yenisini ekledi.

TEV Eskişehir Şubesi'nin ev sahipliğinde ve TEV eğitim dostlarının katkılarıyla düzenlenen tandem yamaç paraşütü uçuşu, gençlerin eğitim hayatına umut olma amacı taşıyor.

TEV’in Türk Hava Kurumu Yamaç Paraşütü pilotları ve Core Air Sports'un desteğiyle gerçekleştirdiği bu özel etkinlik kapsamında, TEV eğitim dostları 19 üniversite öğrencisine bir yıllık burs desteği sağlanmayı hedefleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.