Test sürüşleri başladı

Opera-Kumlubel tramvay hatlarında test sürüşlerini başladığını belirten Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Eksiklerin tespit edilmesi için gerçekleştirilen sürüşlerin sorunsuz yapılabilmesi için tramvay hatlarına araç bırakmamanızı rica ediyorum” dedi.

Test sürüşleri başladı
15 Mayıs 2020 Cuma 20:28

Başkan Büyükerşen,sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Kıymetli hemşehrilerim, Şehir Hastanesi-75. Yıl Mahallemizden sonra Opera-Kumlubel tramvay hattında da bugün itibariyle deneme sürüşlerine başladık.Eksiklerin tespit edilmesi için gerçekleştirilen sürüşlerin sorunsuz yapılabilmesi için tramvay hatlarına araç bırakmamanızı rica ediyor, yeni hatların yapımı sırasında göstermiş olduğunuz sabır dolayısıyla da sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.