Tepebaşı’ndan LGS’ye hazırlanan öğrencilere destek

Tepebaşı Belediyesi Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi, Liselere Geçiş Sistemi’ne (LGS) hazırlanan 8. sınıf öğrencileri için destek programı açıyor.

Tepebaşı’ndan LGS’ye hazırlanan öğrencilere destek
27 Ağustos 2023 Pazar 15:32

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim ve etkinlikler ile çocukların gelişimine önemli katkılar sunmaya başlayan Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi, 9 derslik, 3 etüt salonu ve 1 tane de çok amaçlı salonu ile hizmet veriyor. Merkezde uzman eğitmenler tarafından 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik akademik ve sosyal gelişimi destekleyici programlar düzenlenerek çocukların gelişimi destekleniyor. Merkezde, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Türkçe, Sosyal Bilgiler ve Rehberlik gibi alanlarda öğrencilere verilen eğitimlerin yanında LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencileri için de destek programı açılıyor.

Kontenjanın sınırlı olduğu programa kayıtlar 1 Eylül Cuma günü başlıyor. Kayıt olmak isteyenler duyuru görselinde yer alan QR kodu okutarak formu doldurabiliyor. Destek programı hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0 (222) 320 27 42 numaralı telefondan merkez yetkililerine ulaşabiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.