TEPEBAŞI’NDA VEZNELER HAFTA SONU AÇIK

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2. taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu hatırlatarak, Tepebaşı Belediyesi veznelerinin hafta sonunda açık olacağı bilgisini verdi.

TEPEBAŞI’NDA VEZNELER HAFTA SONU AÇIK
28 Kasım 2019 Perşembe 15:09

Tepebaşı Belediyesi, 1 - 30 Kasım tarihleri arasında ödenen emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergisi ikinci taksitini yatıracak olan vatandaşlar için mobil vezne hizmeti sunuyor.

Bu kapsamda mobil vezne tahsilat araçları kentin birçok noktasında hizmet veriyor. Engelli, yaşlı, sağlık sorunu bulunan ve çeşitli sebeplerle vergisini yatırmak üzere belediyeye gidemeyecek olan vatandaşlar, mobil vezne tahsilat aracı ile ödemelerini gerçekleştirebiliyor. Kasım ayı boyunca birçok mahallede hizmet veren Mobil Vezne aracı, son olarak 29 Kasım tarihinde 08.30-12.00 ve 12.30-16.00 saatleri arasında Cumhuriye ve Sakintepe Mahallelerinde hizmet verecek.

Öte yandan Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan vezneler de 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günü, 09.00 – 16.00 saatleri arasında açık olaca

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.