TEPEBAŞI’NDA ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni sezon çalışmalarını kesintisiz sürdürürken, mahallelerde yaptığı çalışmalara eş zamanlı biçimde devam ediyor.

TEPEBAŞI’NDA ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
06 Haziran 2020 Cumartesi 13:40

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin birçok noktasında eş zamanlı çalışma gerçekleştiriyor. Çalışmalarına yüksek tempo ile devam eden ekipler, Bahçelievler Mahallesi’ndeki Baloğlu, Ayaztepe ve Kumluk, Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki Yüksek ve Dereli, Işıklar Mahallesi’ndeki Gündüz Bey, Savcıbeyler ve Kişiler, Hoşnudiye Mahallesi’ndeki Demirsoy Sokak ve civarında (TÜLOMSAŞ çevresi) asfalt yama çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Ekipler ayrıca Çamlıca Mahallesi İlke Sokak, Şirintepe Mahallesi Emekli Sokak ile Ömerağa Mahallesi Dinlek Sokak’taki kaldırım yapım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen Esentepe Mahallesi Solaklar Sokak’taki kilit taş tamiri ile Cumhuriyet Mahallesi ve Sakintepe Mahallesi yol iyileştirme çalışmaları da sona erdi.

Vatandaşlar, mahallelerindeki üstyapı çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirirken, Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de planlanan program çerçevesinde çalışmaların devam edeceğini belirtiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.