Tepebaşı’nda üniversiteye hazırlık eğitimleri başlıyor

Tepebaşı Belediyesi, üniversite sınavına girecek gençler için hazırlık kursları düzenliyor. Ücretsiz eğitimler arasında Türkçe, edebiyat, matematik ve geometri yer alıyor.

Tepebaşı’nda üniversiteye hazırlık eğitimleri başlıyor
14 Kasım 2022 Pazartesi 14:46

Tepebaşı Belediyesi, gençlerin eğitimlerini her alanda desteklemeye devam ediyor.

Bu kapsamda 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde üniversiteye hazırlık kursları için kayıtlar 16 Kasım Çarşamba günü online olarak yapılacak. Türkçe, edebiyat, matematik ve geometri dersleri için gerçekleştirilecek olan eğitimler, tamamen ücretsiz olarak düzenlenecek. Üniversite sınavına hazırlanan gençlerin katılabileceği kurslar hakkında bilgi almak isteyenler, 0 (222) 322 18 45 numaralı telefondan merkez yetkililere ulaşabiliyor.

Kayıt linki de 16 Kasım tarihinde Tepebaşı Gençlik Merkezleri’nin “esktgm” adlı sosyal medya hesaplarından paylaşılacak. 29 Ekim Gençlik Merkezi, Yenibağlar Mahallesi Akıcı Sokak No: 54 adresinde hizmet veriyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.