Tepebaşı’na yeni parklar geliyor

Tepebaşı Belediyesi, ilçe halkının kullanımına sunmak üzere hazırladığı iki yeni parkın yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Tepebaşı’na yeni parklar geliyor
03 Haziran 2020 Çarşamba 14:40

Tepebaşı Belediyesi, ilçe halkının sağlıklı ve keyifli şekilde zaman geçirebilmesi için kente kazandırdığı parklara yenilerini ekliyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapım çalışmaları sürdürülen iki yeni park da yakın zamanda Eskişehirlilerin kullanımına sunulmuş olacak. Ekipler bu kapsamda Yenibağlar Mahallesi’nde Delege, Teğmen ve Kocatürk Sokak üzerindeki 1000 m²’lik ve Aşağısöğütönü 1586, 1587 ve 1590. Sokak’ta bulunan 8 bin 500 m²’lik yeni parkların çalışmasına devam ediyor. Yenibağlar Mahallesi’nde hazırlanan park alanında bir adet çocuk oyun grubu, kondisyon aletleri, piknik masası ve banklar yer alacak. Aşağısöğütönü Mahallesi’nde ise 8 bin 500 m²’lik alana sahip olacak park alanında da piknik masalarının yer alacağı, geniş yeşil alanı ile çocuklar ve yetişkinlerin huzurlu bir şekilde dinlenmelerini sağlayacak bir ortam hazırlanıyor.

Yenibağlar ve Aşağısöğütönü sakinleri de mahallelerine kazandırılacak parklardan dolayı memnuniyetlerini belirtiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.