Tepebaşı hizmetlerini yerinde gördüler

Tepebaşı Belediyesi’nin hizmetlerinin tanıtıldığı turlara katılan Belde Evi sakinleri, birçok merkezi yerinde görme imkanı buluyor. Merkezler hakkında bilgi sahibi olan vatandaşlar, Başkan Ataç’a tebriklerini iletiyor.

Tepebaşı hizmetlerini yerinde gördüler
16 Kasım 2022 Çarşamba 16:57

Tepebaşı Belediyesi, hayata geçirdiği çalışma ve projeleri ile Türkiye ve yurt dışından takdir toplarken, Eskişehirlilerin de beğenisini kazanıyor.

Hizmetlerin tanıtıldığı, belediye merkezlerinin gezilerek bilgilendirme yapılan turlara katılan Belde Evi sakinleri, Tepebaşı Belediyesi’ni ve Başkan Ahmet Ataç’ı kutladıklarını belirtiyor. Son olarak Tepebaşı’nın çeşitli mahallelerinde bulunan Belde Evleri’ndeki faaliyetlere katılan ve Melih Savaş Yaşam Köyü, Alzheimer Konukevi, İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Montaj Atölyesi, Çocuk Senfoni Orkestrası Eğitim ve Çalışma Merkezi, Yunus Emre Spor Tesisleri, Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi gibi merkezleri gezen Belde Evi kursiyerleri, hizmetleri beğendiklerini kaydetti.

Hülya Ede isimli vatandaş, “Çok güzel, herşeyden yararlanıyoruz. TOKİ Sıraevler’deyim ve 7 yıldır Belde Evi’nden de yararlanıyorum. Hemen her kursa gidiyoruz. Her şeye faydalı, kültür turlarımızı da çok seviyoruz. Başkanımız Ahmet Ataç’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Levent Osmala ise “Belde Evleri’nde, eşim de kurslara katılıyor. Belde Evleri ile insanlar boş vakitlerini değerlendiriyor. Yaşam Köyü’nü ilk kez gördüm, Ahmet Başkanımızı gönülden kutluyorum. Eskişehir’imiz sayesinde daha da güzel olacak” sözlerini kullandı.

“Tüm belediyeler, Tepebaşı’nı örnek almalı”

Ayla Taştekin de hizmet turunun ardından, “Tepebaşı Belediyesi’nin hizmetleri tüm belediyelerde olmalı. Ev hanımları için özellikle de kırsal kesimde, devamlı olarak evde oturulmaması, üretime geçilmesi Belde Evleri sayesinde sağlanıyor. Bu sayede gelişim ile birlikte arkadaş ortamı da sağlanıyor. Tüm hanımların da etkinliklere katılmasını tavsiye ediyorum. Hizmetleri yerinde gördük, Tepebaşı Belediyesi’nin güzelliklerini çok sevdim. Başkanımız Ahmet Ataç’ı kutluyorum” diye konuştu.

“Arkadaşlık, dostluk ortamı oluşuyor”

Sedar Emirbozan da “Belde Evleri hakikaten toplumsal ve sosyal faydaları olan merkezler. Çevre illere örnek olmalı. Sayın Ahmet Ataç’ı kutluyorum. İnsanlarımızın da sosyal faaliyetleri görmesi için bu imkanın sağlanmasını beğeniyorum” ifadelerini kullandı.

Hatice Demir isimli Belde Evi sakini de “Ben çok memnunum. Ankara’ya yaptığımız kültür turu çok güzeldi. Ayrıca Belde Evi’nde düzenlenen kurslar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.