TEPEBAŞI BELEDİYESİ FARK YARATIYOR

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tunalı Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

TEPEBAŞI BELEDİYESİ FARK YARATIYOR
28 Ocak 2019 Pazartesi 16:20

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tunalı Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Ataç, “Tepebaşı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği her işte insanımız ön planda yer alıyor” dedi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirliler ile bir araya geldiği toplantılara hız kesmeden devam ediyor.
Başkan Ataç son olarak Tunalı Mahallesi’nde çok sayıda mahalle sakini ile buluştu. Tunalı Mahalle Muhtarı İbrahim Baki’nin de bulunduğu ziyarette Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. Ziyarette konuşan Başkan Ataç, “Bu akşam buluşmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyorum. Tepebaşı Belediyesi olarak tüm çalışma ve projelerimizi şeffaflık ilkesi ile yürütüyoruz. Yürüttüğümüz bu çalışmalar, Tepebaşı Belediyesi’ni örnek bir ilçe haline getirdi. İlçemizde belediyecilik hizmetleri aksatılmadan devam ediyor. Temizlik, üstyapı gibi çalışmalarımız eksiksiz ve kesintisiz sürüyor. Bu çalışmaların yanı sıra geliştirdiğimiz sosyal projelerimiz ile Tepebaşı Belediyesi fark yaratıyor. Sizlerin talepleri, görüşleri ve destekleri yaptığımız tüm işlerde büyük önem taşıyor. Bu yüzden Tepebaşı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği her işte insanımız ön planda yer alıyor” şeklinde konuştu. Buluşmada Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ve projeleri görseller eşliğinde anlatırken Tunalı Mahallesi sakinleri de verdiği bilgilerden ve gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Başkan Ataç’a teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.