Tepebaşı Belediyesi duyurdu: Güz dönemi ön kayıtları başlıyor

Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisi ve Su Sporları Merkezi 2022 Güz Dönemi yetişkin ve çocuk yüzme eğitimleri için ön kayıtlar 22 Ekim’de başlıyor.

Tepebaşı Belediyesi duyurdu: Güz dönemi ön kayıtları başlıyor
21 Ekim 2022 Cuma 14:39

Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi, kent halkını yüzme ile buluşturmaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi'nin uluslararası Leed Sertifikalı yeşil bina özelliğine sahip Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisi ve Su Sporları Merkezi’nde 2022 Güz Dönemi ön kayıtları başlıyor. Su Sporları Merkezinde, 19 yaş ve üzeri yetişkinler için su jimnastiği, serbest saat ile yüzme eğitimi olarak belirlenen, 5-18 yaş arası çocuklar için de verilecek olan yüzme eğitimine katılmak isteyenler 22 Ekim Cumartesi günü saat 09.00’dan 27 Ekim Perşembe günü saat 18.00’e kadar ön kayıt yaptırabilecek. Asıl kayıt tarihleri ise doldurulan talep formdaki telefon numaralarına gönderilecek.

Kayıt formuna ise https://havuz.tepebasi.bel.tr/tTalep/ adresinden ulaşılabilecek. Kayıt ve eğitim hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 310 39 45 numaralı telefondan Su Sporları Merkezi yetkililerine ulaşabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.