Tatlıcıda iğrenç görüntü

75. Yıl Mahallesi’nde bulunan Oto Tamirciler Sitesi’nde rutin kontroller yapan Odunpazarı Belediyesi Zabıta Ekipleri, ruhsatsız üretim yaptıkları tespit edilen hijyenik koşullardan uzak iş yerlerine yasal işlem uyguladı.

Tatlıcıda iğrenç görüntü
06 Ekim 2021 Çarşamba 15:28

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Ekipleri, 75. Yıl Mahallesi Oto Tamirciler Sitesi’nde rutin kontrol yaptıkları sırada tatlı imalatı yapan bir işyerinin ruhsatsız ve hijyenik olmayan şartlarda üretim yaptığını tespit etti. Sağlıksız koşullarda, insan sağlığını tehlikeye atarak kaçak tatlı üretimi yapan bu işyeri, Zabıta ekipleri tarafından mühürlenerek ticaretten men edildi.

Odunpazarı’nda insan sağlığını tehlikeye sokan hiçbir üretime izin vermeyeceklerinin altını çizen Zabıta ekipleri, rutin kontrollerin ise devam edeceğini vurguladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.