TARAFTARDAN ANLAMLI DESTEK

Eskişehirspor Taraftarları kulüplerine destek için üye aidat kampanyası başlattı.

TARAFTARDAN ANLAMLI DESTEK
27 Kasım 2019 Çarşamba 15:30

Eskişehir Taraftarlar Birliği  öncülüğündeki taraftarlar,  2020 yılının üye aidatlarını bugün Eskişehirspor Kulüp Tesislerine  giderek üye aidatlarını  muhasebeye yatırdılar.

ETB Başkanı Murat Diri, Kulübe destek amaçlı başlatılan üye aidat kampanyasına tüm şehirden destek beklediklerini söyledi.

Öte yandan kombineler ile ilgili açıklama yapan kulüp başkanı Mustafa Akgören, VIP kombine fiyatlarında indirime gidildiğini VIP kombinenin 300 TL’den kulübümüzden satışa sunulduğu söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat zeki - 4 yıl önce
Bravo mustafa başkan.VIPe yaptığın indirim için.Bu konuyu defalarca dile getirdim.Her maç fiyatı açıklandığında ÇOK tribün 75 Tl.idi.Bilet fiyatı yüksek olduğundan maçı boş koltuklar seyrediyordu.Indirime gidin bu tribunede seyirci gelsin diye ama kimse ilgilenmedi.Sağolsun yeni başkanın bu tutumunu takdirle karşılıyorum.şimdi iş taraftarda bilet alip bu tribunede dolduralim.Başka ESES yok.