TARAFTAR O YÖNETİCİNİN İSTİFASINI İSTEDİ!

Yaptığı çıkışlarla kamuoyunda gündem oluşturan Kadir Mısırlıoğlu’nun ölümü ardından Eskişehirspor alt yapı sorumlusu Gökhan Yıldırım’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama tepkilere neden oldu. Tepkiler üzerine Yıldırım, yaptığı paylaşımı kaldırdı.

TARAFTAR O YÖNETİCİNİN İSTİFASINI İSTEDİ!
08 Mayıs 2019 Çarşamba 10:19

Kadir Mısırlıoğlu’nun hayatını kaybetmesi ardından Eskişehirspor Altyapı Sorumlu Yöneticisi Gökhan Yıldırım’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bir milleti uyandırdığı için fesiyle dalga geçmekten öteye gidemediler. Yazdıklarını yalanlayamadılar. Yalan söyleyen tarihi utandıran adama rahmet ve minnetle…” açıklamalarında bulundu.

Eskişehirsporlu taraftarlar Kadir Mısırlıoğlu’nun Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili söylediği sözleri hatırlatarak, Yıldırım’ın istifa etmesini istedi. Eskişehirsporlu taraftarların eleştirileri ardından Gökhan Yıldırım, Eskişehirspor taraftarına başlıklı bir açıklamada daha bulunarak, “Kadir Mısıroğlu hakkında rahmet dilemenin çapsızlık ve Atatürk düşmanlığı ile yorumlanması üzüntü vericidir. Temsil ettiğim Eskişehirspor kulübünün ve taraftarının bu durumdan rahatsız olması da, benim bu duruma duyarsız kalacağım anlamına gelmez. Durduğum nokta ve Eskişehirspor’a olan bağlılığım açısından paylaşımımın kaldırılması kaçınılmazdır. Taraftarımızı üzmek ve kırmak asla bana yakışmaz. Yapmış olduğum paylaşımı da mensubu olduğum kulübe zarar vermemek Adına kaldırıyorum. Büyük taraflara saygı ile” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yelda Ulku - 5 yıl önce
Böyle düşünüyorsan kaldırsan ne olur kaldirmasan ne olur..Yerinde olsam düşüncemin arkasında durur hiç değilse iki yüzlüluk yapmış olmazdım.
Misafir Avatar
Saltanatçı Osmanlıcı - 1 yıl önce @Yelda Ulku
Bir gün m kemalin heykelleri yıkılacak ve bu millet Osmanlı nizamına geri dönecek efendi..
Avatar
Saltanatçı Osmanlıcı - 1 yıl önce
Türk Bilgesi Kadir Mısıroğlu
Avatar
Türk Bilgesi Kadir Mısıroğlu - 1 yıl önce
Siz hepiniz Türkiye cumhûriyeti vatandaşı olmayı değil, 1000 yıl sürmüş bir Cihân İmparatorluğunun vâris-i tabiîsi olarak yürüyün. Yürürken ayağınızı yere bir İmparatorluk Adamı gibi basın, yeri titretin! Asker yürüyormuş gibi! İmparatorluk Vârisi!

Türk Bilgesi Kadir Mısıroğlu
Avatar
Bilge Kağan - 1 yıl önce
Doğ ey güneş erit taştan adamı
ve kurut taşları diken elleri..