Taraftar Komitesi destek turları kapsamında OSB ile görüştü

Eskişehirspor Taraftar Komitesi, Eskişehirspor’a destek bulma turlarına devam ediyor.

Taraftar Komitesi destek turları kapsamında OSB ile görüştü
24 Temmuz 2018 Salı 15:33

ETO Başkanı Metin Güler'e satılan bir locanın ardından dün de Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden komite üyeleri, Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Zeydan ile bir araya geldi.

Ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten komite üyesi Murat Diri, “Bugün de Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüze ziyarette bulunduk. Geçmiş yıllarda Eskişehirspor’a sayısız hizmet veren değerli başkanımız Rıza Zeydan ile bugün istişarelerde bulunduk. Kendileri de organize sanayi müdürlüğü olarak Eskişehirspor için ellerini taşın altına koymaktan geri kalmadılar. Bizim isteğimizi kırmadan bir loca aldılar ve ilerleyen günlerde çeşitli desteklerin olacağını belirttiler. Bizler bugün buradan Eskişehirspor taraftarları ve Eskişehirspor camiası adına O sene bu sene dediğimiz bu zorlu günde bu hale duyarsız kalmadıkları için Sayın Nadir Küpeli başkanımıza ve yönetim kurulu üyesi Rıza Zeydan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Taraftar komitesini ağırlamaktan gurur duyduğunu belirten EOSB Müdürlüğü yönetim kurulu üyesi Rıza Zeydan ise, “Ben özellikle böyle bir komite kurduğunuz için tebrik ediyorum. İnşallah hayırlara vesile olur, Eskişehirspor’a çok büyük katkılarınız olacağına inanıyorum.

Eskişehirspor şu an değişik bir süreçte geçiyor, zorlu bir dönemde. Bir üst ligimiz cennet bir alt ligimiz cehennem. İnşallah alt ligleri göstermesin, Süper Lige çıkalım. Eskişehirspor sevgisi ayrı bir dünya, bir tane Eskişehirspor’umuz var ikincisi yok. Bu yüzden bizde üzerimize düşen vazifeleri yerine getireceğiz, elimizden gelen desteği yapacağız. Loca dışında da katkılarımız olacak. Ben sizleri de tebrik ediyorum, Eskişehirspor’a da şampiyonluk diliyorum. Bu sene gerçekten çok değişik bir sene, krediyi tüketmeyelim. El birliğiyle hep beraber Süper Lige ulaşalım” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.