Taraftar Eskişehir’e seslendi: Hepinizi tesislere bekliyoruz

Tesislerde bir araya gelen taraftarlar ve futbolcular tüm Eskişehir’e seslendi: Eskişehirspor kapanacaksa da böyle kapanmasın.

Taraftar Eskişehir’e seslendi: Hepinizi tesislere bekliyoruz
31 Ağustos 2018 Cuma 21:28

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri yaptığı konuşmada “Futbolcularımız ile beraberiz bizler mücadelemizden asla vazgeçmiyoruz. Burada bulunan arkadaşlarımız alacaklı olan isimlere kimi arabasını verdi kimi peşinatını verdi. Biz buraya tüm siyasileri oda ve STK temsilcilerini Eskişehirspor tesislerine bekliyoruz. Siz yoksanız Eskişehirspor kapanmaya mahkûm. Saat 12’ye kadar vaktimiz var kapanırsa da gelin birlikte kapanalım. Tüm siyasiler ve iş adamlarımız burada olsun. Bekliyoruz hepinizi” diye konuştu.

Kaptan Sezgin Coşkun: Elinde bir tas su ile geleceklere bile muhtacız

Kaptan sezgin Coşkun ise  “Burası futbol şehri burası Anadolu yıldızı. Kimimiz arabasını verdi, kimi parasını verdi. Futbolcu arkadaşlarımdan şuanda her şeye muhtacız. Elinde bir tas su ile gelene bile muhtacız” diye konuştu.

 

ALTES tribün lideri Erkan Koca ise “Eskişehirspor’un artık son saatleri yardım etmek isteyenler buraya gelsin” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.