Tanal: Büyükerşen’in yönettiği Eskişehir’e bakın

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Belediye Başkanı Beyazgül’e gönderme yaparak, Eskişehir ile Şanlıurfa’yı kıyasladı.

Tanal: Büyükerşen’in yönettiği Eskişehir’e bakın
25 Ağustos 2020 Salı 03:06

CHP Milletvekili Şanlıurfalı Mahmut Tanal ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül arasında Şanlıurfaspor üzerinden başlayıp bir çok sorundan dolayı sosyal medyada atışmalar yaşanmıştı. Beyazgül ve Tanal’ın atışmaları sosyal medya üzerinde hala devam ederken, Tanal son paylaşımında Beyazgül’e Eskişehir’i örnek gösterdi.

Tanal, yaptığı paylaşımıyla Şanlıurfa Belediye Başkanı Abidin Beyazgül’e Karakoyun Deresi ile gönderme yaptı. Karakoyun Deresi’nin kirli görüntüsünün videosunu yayınlayan Tanal; Eskişehir ile Şanlıurfa’yı kıyasladı.

Tanal paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

-Bir Yılmaz Büyükerşen’in yönettiği Eskişehir’e bakın, bir de iktidarın gücü arkasında olan Zeynel Abidin Beyazgül’ün yönettiği memleketim Şanlıurfa’ya bakın…​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.