Talat Yalaz: Nebi Beye bazı vaatlerini hatırlatmak boynumuzun borcudur

Yerel seçimlerde gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken CHP İl Başkanı Talat Yalaz, yerel seçime ilişkin açıklamalarda bulunurken bundan sonraki süreçte ne yapacaklarını anlattı. Yalaz sokakta siyaset üretmeye devam edeceklerini belirtirken, şuan halen AK Parti Milletvekili olan Nebi Hatipoğlu’na ise verdiği bazı vaatleri hatırlatacaklarını söyledi.

Talat Yalaz: Nebi Beye bazı vaatlerini hatırlatmak boynumuzun borcudur
04 Nisan 2024 Perşembe 15:23

Göreve gelir gelmez kendisini kaosun içinde bulan CHP İl Başkanı Talat Yalaz hem o kaotik süreci, hem de yerel seçimi başarılı bir şekilde geçerek dikkat çekti. Yerel seçimde kitleleri en çok coşturan isim oldu.

Söylemleri ile gündem belirleyen Yalaz, yerel seçim başarısında CHP’nin ciddi bir uyum yakalamasının önemli bir faktör olduğunu belirtirken, örgütün sokakta vatandaş ile sağlıklı bir iletişim kurduğunun altını çizdi. Yalaz bundan sonraki süreçte de sokakta siyaset yapmaya devam edeceklerini belirtirken, AK Parti Adayı Nebi Hatipoğlu’nun bazı vaatlerini hatırlatmanın da boyunlarının borcu olduğunu söyledi. Yalaz, “Sayın vekil emeklinin içinde bulunduğu zorlu durumu bildiği için vaatleri arasına emekliler ile ilgili birkaç proje koymuştu. Şimdi sayın vekilden emeklilerin durumunu parlamentoda dile getirip çare araması için harekete geçmesini bekliyoruz. Öte yandan sumatiklerin önünde su pahalılığından söz eden vekilin Esgaz ve Zorlu Enerji’nin de önüne giderek pahalılığa işaret etmesini bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.