Talat Yalaz'dan Nebi Hatipoğlu'na: Eskişehir’e aday olarak bile yakışmıyorsunuz

CHP İl Başkanı Talat Yalaz, AK Parti Büyükşehir Belediye başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’nun Ayşe Ünlüce ile ilgili sözleri sonrasında ateş püskürdü. Yalaz, “Eskişehir’e aday olarak bile yakışmıyorsunuz” dedi.

Talat Yalaz'dan Nebi Hatipoğlu'na: Eskişehir’e aday olarak bile yakışmıyorsunuz
13 Şubat 2024 Salı 10:43

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Aydın Ünlüce’nin genel sekreter olduğunu söyleyen Nebi Hatipoğlu sözlerinin devamında, “Sen belediyeye nasıl girdin? Önce onu anlat. Ben kadınım kadına hizmet edeceğim. Tamam, et sana etme diyen yok ancak belediye aile şirketi olmuştur. CHP’nin belediye başkan adayı belediyeye işe nasıl girmiştir biliyor musunuz? Allah rahmet eylesin kocası çok iyi bir insanmış, herkes çok düzgün insan diye bahsediyor. Kocası genel sekretermiş o şekilde işe girmiş” demişti. Hatipoğlu’nun bu sözlerine CHP İl Başkanı Hatipoğlu, “Akp’nin büyükşehir belediye başkan adayı başkanımıza sen nasıl kadınsın demiş. Eskişehir senin gerçek yüzünü görmeye başladı. Özür dileyeceksiniz. Eskişehir’e aday olarak bile yakışmıyorsunuz” diyerek oldukça sert karşılık verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
* - 3 ay önce
Eskişehir gerçekleri görmeye başladı.
Şehrin makyajı akıyor artık.
Hizmet bekliyoruz...
Avatar
Ramazan köse - 3 ay önce
CHP İl Başkanı AK Parti kimi aday gösterip kim aday göstermeyeceğini Sana soracak hali yok Bana sorarsan Sen de Chp'nin il başkanlığına yakışmayan birisin içinde zerre kadar iman olan Müslüman bir kişi CHP'ye oy vermez
Avatar
ahmet ucan - 3 ay önce
büyükşehir belediyesi eş oğul çocuk kardeş çalışan belediyesi olmuş. tabii ki hizmet üretemez. değişim olmalı bence de.
Avatar
Harun M - 2 ay önce
Ayşe hanımım kendine ait projesi yok mu hiç ? hepsi Nebi beyden alıntı projeler. Nebi bey söyleyince mi hatırlandı Eskişehirin problemleri