Suriye hükümet güçleri Türk gözlem noktasını vurdu

Geçen hafta 8 askerin şehit düştüğü Suriye'den bir acı haber daha geldi... Reuters'ın son dakika gelişmesi olarak duyurduğu gelişmede, Türk yetkililerin açıklamalarına yer verildi.

Suriye hükümet güçleri Türk gözlem noktasını vurdu
10 Şubat 2020 Pazartesi 15:32

Haberde Şam yönetimine bağlı güçlerin, Suriye'nin kuzeyindeki Taftanaz'daki gözlem noktasını vurduğu belirtildi. Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında İdlib'de Suriye rejimi güçlerinin açtığı topçu ateşi sonucu 5 askerin şehit olduğu, 5 askerin ise yaralandığı açıklandı. 

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de 5 askerin hayatını kaybettiğini, 5 askerin yaralandığını açıkladı.

Açıklamada şöyle denildi:

"İdlib’de çatışmaları önlemek, hudut güvenliğimizi sağlamak, göçü ve insanlık dramını engellemek maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen unsurlarımıza, Rejim tarafından 10 Şubat 2020 tarihinde yapılan yoğun topçu atışı neticesinde, 5 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 silah arkadaşımız yaralanmıştır."


Etiketler; #suriye #şehit
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.