Sümeyye’yi Porsuk’tan izlediler

Tokyo 2020 Olimpiyatları Paralimpik Oyunları’nda ülkemizi temsil eden ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcusu olan Sümeyye Boyacı’nın yarıştığı 50 metre sırtüstü yarışı Porsuk’ta kurulan ekranda izlendi.

Sümeyye’yi Porsuk’tan izlediler
30 Ağustos 2021 Pazartesi 14:34

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda olimpiyat heyecanını yaşamak isteyen Eskişehirlilerin yanı sıra, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce de kurulan ekrandan Sümeyye Boyacı’yı izleyerek destek oldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yarışların sonrasında yaptığı sosyal medya paylaşımı ile yarışmayı 3’üncü tamamlayan Milli Sporcumuz Sevilay Öztürk ile 4’üncü tamamlayan Sümeyye Boyacı’yı tebrik ederek, sporcularımızla gurur duyduğunu belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.