Süleyman Çöken, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası'na başkan adaylığını açıkladı

Süleyman Çöken, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası'na başkan adaylığını açıkladı Çöken, “Elimizde bir sihirli değnek olamasa da Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın her ne imkanı varsa bu imkanlardan her üyemizi eşit ve adaletli bir şekilde faydalandıracağız” dedi.

Süleyman Çöken, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası'na başkan adaylığını açıkladı
07 Ekim 2021 Perşembe 14:08

Kongreye aylar varken ilginç bir şekilde Şoförler Odasına aday olmayacağını açıklayan Suat Er’in boşaltacağı koltuk için üç ismin yarışması bekleniyor. Bu isimlerden biri olan Süleyman Çöken basın karşısına geçerek adaylığını duyurdu. Adaylık açıklamasında pek çok sorun olmasına karşın ellerinde bir sihirli değnek olmadığını belirten Çöken, “Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın her ne imkanı varsa bu imkanlardan her üyemizi eşit ve adaletli bir şekilde faydalandıracağız” dedi. Çöken açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Her zaman Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası’na bağlı olan kamyoncu, kent içi taksici, nakliyeci ve taksi dolmuşçu esnafımızın yöneticileri ve bizzat kendileri ile yılda en az 2 defa istişare toplantıları düzenleyeceğiz. Bunun yanında randevulu görüşme saatleri ayarlayarak bu esnafımızın bizzat kendilerinin sorunlarını dile getiren görüşmeler düzenleyeceğiz. Çünkü günlük hayatta asıl çalışma ortamında olan bu esnaflarımızdır. Seçim sonrası kapısını kapatıp kendi dünyasına çekilen bir yönetici grubu asla olmayacağız. İhtiyaç duyulan her zaman Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odasına bağlı olan esnaflara adaletli bir şekilde sorunları dinleyici ve çözüm üretici toplantılar düzenleyeceğiz.

Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde Süleyman Çöken’in rakiplerinin Suat Er ile birlikte yol arkadaşlığı yapan Hasan Özdağ ile Kadir Ağır’ın olması bekleniyor…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.