SÜCAADDİN VELİ DERNEĞİNDEN BÜYÜKERŞEN’E TEŞEKKÜR

Sücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

SÜCAADDİN VELİ DERNEĞİNDEN  BÜYÜKERŞEN’E TEŞEKKÜR
09 Ekim 2018 Salı 11:10

Sücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneği Başkanı İbrahim Balcı ve Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Şücaaddin-i Veli Anma Dostluk ve Sevgi Günü etkinliklerinde Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerinden dolayı teşekkür plaketini Başkan Büyükerşen’e veren İbrahim Balcı “ Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri bizleri çok mutlu etti. Tüm toplumumuz adına teşekkür ediyorum, Eskişehir’i yaşanabilir ve modern bir kent haline getiren Büyükerşen hem şehrimizi geliştiriyor hem de bizlere büyük destekler veriyor” dedi.

 Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Sücaaddin Veli Kültür ve Turizm Derneği Başkan ve Yöneticilerine başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.